A Tecnopol egy 1996-ban alapított vegyipari vállalat, amely kiváló minőségű és technológiai szempontból fejlett építési termékek kifejlesztésére és gyártására szakosodott.

Folyamatos elkötelezettségünknek köszönhetően a fejlődéssel és az innovációval kapcsolatban az egyik vezető európai folyékony vízszigetelő membránt gyártó céggé fejlődtünk.

<

Információ

40 termék ebben kategóriában

TECNOCOAT P-2049

tecnofoam-g2035hfo.jpg
40 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB, HFO reagens
Közepes sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Keménységének és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére és aljzatbetonra is alkalmas (hővezetési tényező: 0,022 W/mK).
 

TECNOCOAT P-2049

tecnofoam-g2050.jpg
50 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB
Nagy sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Keménységének és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére és aljzatbetonra is alkalmas (hővezetési tényező: 0,029 W/mK).
   

TECNOCOAT P-2049

tecnofoam-g2060hfo.jpg
60 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB, HFO reagens
Nagy sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Keménységének és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére és aljzatbetonra is alkalmas (hővezetési tényező: 0,022 W/mK).
 

TECNOCOAT P-2049

tecnofoam-g2100.jpg
100 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB
A leg nagyobb sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Keménységének és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére és aljzatbetonra is alkalmas (hővezetési tényező: 0,029 W/mK).
   

TECNOCOAT P-2049

Tecnofoam G-2008 I
8 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ INJEKTÁLÓ POLIURETÁN HAB 
Injektálható poliuretán hab, mely kíváló hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezik. Alkalmazása speciális szóróberendezéssel (TC-2049) történik, habosító anyag a víz. Hőszigetelési tulajdonságait megtartja, páraáteresztő, kíváló hőszigetelő és hangszigetelő anyag (0,035 W/mK)
   

TECNOCOAT P-2049

Tecnofoam G-2035 I
35 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ INJEKTÁLÓ POLIURETÁN HAB, HFO reagens
Nagy keménységű Injektálható poliuretán hab kimagasló hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezik. Alkalmazása speciális szóróberendezéssel (TC-2049) történik. Hőszigetelési tulajdonságait megtartja, kíváló hőszigetelő és hangszigetelő anyag, alkalmazható csővezetékek, hűtőházak és fagyasztók, felépítmények hőszigeteléséhez (0,022 W/mK)
 

TECNOPOL szóróberendezés poliurea és poliuretán alapanyagokhoz

Az új TECNOPOL szóróberendezés részlegünk azért dolgozik, hogy az alapanyag kínálathoz a legmegfelelőbb berendezést tudjuk ajánlani az ügyfeleinknek annak érdekében, hogy a termékeink felhasználása minden esetben az optimális körülmények között történjen, garantálva ezzel a végeredmény minőségét és az elégedett klienseket.

tecnofloor

tecnotop-1C.jpg
EGY KOMPONENSŰ, SZÍNEZETT, ALIFÁS GYANTA, UV-VÉDELEM
A TECNOTOP 1C egykomponensű alifás gyanta, mely a díszítéshez és a padlóburkolat védelmére lett kifejlesztve, selyem fényű és rugalmas, folyamatos bevonatot alkot, kiváló tapadással és mechanikai tulajdonságokkal, kitűnő kopásállósággal és mechanikai ellenállóképességgel, amely ellenáll az időjárásnak szélsőséges hőmérsékletek és UV-nak.
CE

Tecnotop 2C

tecnotop2c.jpg
KÉT KOMPONENSŰ, ALIFÁS POLIURETÁN GYANTA, OLDÓSZERES BEVONAT
A TECNOTOP 2C egy kétkomponensű alifás poliuretán gyanta, a padlóburkolatok védelme fényes, és kemény, erős, folytonos bevonatot képez, kiváló tapadással és mechanikai tulajdonságokkal, amely kiváló kopásállósággal és ellenállóképességgel rendelkezik. ellenáll az időjárásnak, szélsőséges hőmérsékleteknek és UV sugárzásnak.
CE