A Tecnopol egy 1996-ban alapított vegyipari vállalat, amely kiváló minőségű és technológiai szempontból fejlett építési termékek kifejlesztésére és gyártására szakosodott.

Folyamatos elkötelezettségünknek köszönhetően a fejlődéssel és az innovációval kapcsolatban az egyik vezető európai folyékony vízszigetelő membránt gyártó céggé fejlődtünk.

<

Információ

40 termék ebben kategóriában

tecnofloor

Két komponensű aromás poliuretán padlóbevonat
A Tecnofloor PU-3060 egy pigmentált, fényes felületű, 100 % tiszta poliuretán gyanta, mely jó kémiai és mechanikai ellenállóképességekkel rendelkezik. Ideális ipari padlóbevonatként, fedőbevonatként egyaránt alkalmazható.

tecnofloor

Két komponensű, aromás, epoxy önterülő ipari padlóbevonat
A Tecnofloor T-3020 kétkomponensű, folyékony pigmentált padlóbevonatok magas kémiai és mechanikai ellenállású padlóbevonatot képeznek. Alkalmazhatók ipari padlók védőbevonataként is.
CE

tecnofloor

Kétkomponensű, aromás, vízbázisú, önterülő epoxy padlóbevonat
Pigmentált folyadék, mely közepes kémiai és mechanikai ellenállású bevonatot képez. Ipari padlóbevonatokon és úttestek esetében alkalmazható fedőbevonat. Rendelkezik az EN-1186-1:2002, EN-1186-3:2002, EN-1186-14:2003 szabványok, valamint a szerkezeti beton védelme EN 1504-2:2005 szabvány szerinti minősítésekkel.
CE no migration ethanol product 

TECNOCOAT P-2049

8 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ NYITOTT CELLÁS POLIURETÁN HAB 
Szórt poliuretán hab, mely kíváló hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezik. Alkalmazása speciális szóróberendezéssel (TC-2049) történik, habosító anyag a víz. Hőszigetelési tulajdonságait megtartja, páraáteresztő, kíváló hőszigetelő anyag (0,038 W/m.k)
   

TECNOCOAT P-2049

25 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB
A leg kisses sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Kis sűrűsége és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére is alkalmas (hővezetési tényező: 0,030 W/mK).
   

TECNOCOAT P-2049

35 Kg/m3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB
A zártcellás szórt poliuretán habok kíváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek (hővezetési tényező:0,030 W/mK).A zárt cellás poliuretán habok párazáró tulajdonságokkal rendelkeznek, kíváló vízszigetelő anyagok.Használható szinte minden felületen, ahol lényeges a párazáró tulajdonság és kíváló hőszigetelés.(födémek,lapostetők,beton, stb)
  

TECNOCOAT P-2049

tecnofoam-g2035hfo.jpg
35 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB, HFO reagens
Közepes sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Keménységének és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére és aljzatbetonra is alkalmas (hővezetési tényező: 0,022 W/mK).
 

TECNOCOAT P-2049

tecnofoam-g2040.jpg
40 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB
Közepes sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Keménységének és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére és aljzatbetonra is alkalmas (hővezetési tényező: 0,029 W/mK).
   

TECNOCOAT P-2049

tecnofoam-g2040.jpg
40 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB M1 TŰZÁLLÓ TULAJDONSÁGOKKAL
Közepes sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Keménységének és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére és aljzatbetonra is alkalmas (hővezetési tényező: 0,029 W/mK)