A Tecnopol egy 1996-ban alapított vegyipari vállalat, amely kiváló minőségű és technológiai szempontból fejlett építési termékek kifejlesztésére és gyártására szakosodott.

Folyamatos elkötelezettségünknek köszönhetően a fejlődéssel és az innovációval kapcsolatban az egyik vezető európai folyékony vízszigetelő membránt gyártó céggé fejlődtünk.

<

Információ

40 termék ebben kategóriában

Primer EP-1020

KÉT KOMPONENSŰ EPOXY ALAPOZÓ, 100% szilárdság

A Primer EP-1040 egy magas minőségű két komponensű epoxy gyanta, mely arra lett kifejlesztve, hogy elősegítse a maximális tapadást a TECNOCOAT poliurea bevonatok és a DESMOPOL folyékony poliuretán membránok használatánál fém felületek bevonata esetében. 

Primer EPw-1070

KÉT KOMPONENSŰ VÍZBÁZISÚ EPOXY ALAPOZÓ

A Primer EPW-1070 egy magas minőségű két komponensű vízbázisú epoxy gyanta, mely arra lett kifejlesztve, hogy elősegítse a maximális tapadást a TECNOCOAT poliurea bevonatok, DESMOPOL folyékony poliuretán membránok, TECNOFLOOR padlóbevonatok használatánál fém,kerámia illetve egyéb sima felületek esetében. 0% kipárolgás!

Primer T

EGY KOMPONENSŰ ALKOHOLOS IMPREGNÁLÓ, ALAPOZÓ

Alkohol alapú impregnáló, színtelen, sárgásodás nélkül. Kifejezetten a nem porózus szubsztrátok tapadásának növelésére, a DESMOPOL T átlátszó és alifás poliuretán membrán alkalmazására lett kifejlesztve. Teljesen áttetsző, víztiszta bevonatok.

Primer WET

KÉT KOMPONENSŰ EPOXY ALAPOZÓ (NEDVES FELÜLETEKHEZ)

A Primer WET egy magas minőségű két komponensű epoxy gyanta, alacsony viszkozitású, mely arra lett kifejlesztve, hogy elősegítse a maximális tapadást a TECNOCOAT poliurea bevonatok, DESMOPOL folyékony poliuretán membránok használatánál nedves beton felületek esetében (csapadékvíz, párásodás). 

Primer WET R

KÉT KOMPONENSŰ EPOXY ALAPOZÓ (NEDVES FELÜLETEKHEZ, GYORSÍTOTT KÖTÉSI IDŐ)

A Primer WET R egy magas minőségű két komponensű epoxy gyanta, alacsony viszkozitású, mely arra lett kifejlesztve, hogy elősegítse a maximális tapadást a TECNOCOAT poliurea bevonatok, DESMOPOL folyékony poliuretán membránok használatánál nedves beton felületek esetében (csapadékvíz, párásodás). Gyors kötési idővel.

PROMIX légtisztítású szórópisztoly

A TC-2049 berendezéshez lett kifejlesztve a PROMIX légtisztítású szórópisztoly. A szórópisztoly tervezésénél alapvető szempont volt az egyszerű kezelhetőség és karbantartás, mely lehetővé teszi a termék könnyebb alkalmazását, karbantartását a tökéletes végeredmény elérése érdekében.

Setipol

Egykomponensű alifás akril vízszigetelő anyag
Elasztikus vízszigetelő anyag, mely tökéletesen fed és felveszi a felület alakját, illesztésektől és hézagoktól mentes bevonatot képez.
CE

TECNOCOAT P-2049

HIDEGEN KENHETŐ POLIUREA BEVONAT
Kenhető két komponensű poliurea bevonat, mely tökéletesen egybefüggő és nagy mechanikai ellenállású bevonatot képez. Alkalmas már meglévő poliurea bevonatok felületén történő javítások kivitelezésére, de szintén alkalmas fém, kerámia, beton felületekre mint vízszigetelő bevonat.

tecnofloor

Egykomponensű, aromás poliuretán alapú bevonat
A Tecnofloor PU-3010 egykomponensű, pigmentált poliuretán alapú, fényes felületű bevonatot képez. Ezt a bevonatot ajánljuk a padlóbevonat rendszerek befejező rétegeként (finishing).