Professzionális megoldás

Professzionális megoldás, egszerűen alkalmazható bevonatok használatával! Kivitelezésük nem igényel drága technológiát, nincs szükség a több tíz milliós gépekre. Az eredmény tökéletes vízszigetelés, 25 év szavatosság!

Professzionális megoldás

Professzionális megoldás, egszerűen alkalmazható bevonatok használatával! Kivitelezésük nem igényel drága technológiát, nincs szükség a több tíz milliós gépekre. Az eredmény tökéletes vízszigetelés, 25 év szavatosság!

Könnyű alkalmazás

Minden felületre

Nagyon hosszú élettartam

Új építés és felújítás

DESMOPOL

A DESMOPOL termékcsalád speciális vízszigetelő rendszer, tulajdonságait tekintve kiváló választás minden felülethez, legyen az új építés, felújítás, magán ház, vagy ipari létesítmény.A DESMOPOL egy teljesen vízzáró és folytonos membrán, illesztés és átfedés nélkül, amely 100%-ban tapad a felülethez.

LAPOS TETŐK ÉS TERASZOK VÍZSZIGETELÉSE

Teljesen vízhatlan 100% vízállóság
ETA / BBA tanusítvány 25 évre
Gyökérálló
Átfedés és illesztés mentes
Alkalmazkodik bármilyen alakhoz vagy geometriához
Teljes tapadás
Gyalogos forgalomra alkalmas
Nem csak vízszintes felületen alkalmazható
Rendkívül ellenáll a magas hőmérsékleteknek
Időjárásálló

TECNOCOAT P-2049

tecnofoam-g2100.jpg
100 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB
A leg nagyobb sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Keménységének és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére és aljzatbetonra is alkalmas (hővezetési tényező: 0,029 W/mK).
   

TECNOCOAT P-2049

tecnofoam-g2035hfo.jpg
35 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB, HFO reagens
Közepes sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Keménységének és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére és aljzatbetonra is alkalmas (hővezetési tényező: 0,022 W/mK).
 

tecnofloor

Két komponensű, aromás, epoxy önterülő ipari padlóbevonat
A Tecnofloor T-3020 kétkomponensű, folyékony pigmentált padlóbevonatok magas kémiai és mechanikai ellenállású padlóbevonatot képeznek. Alkalmazhatók ipari padlók védőbevonataként is.
CE

TECNOCOAT P-2049

25 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB
A leg kisses sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Kis sűrűsége és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére is alkalmas (hővezetési tényező: 0,030 W/mK).
   

Setipol

Egykomponensű alifás akril vízszigetelő anyag
Elasztikus vízszigetelő anyag, mely tökéletesen fed és felveszi a felület alakját, illesztésektől és hézagoktól mentes bevonatot képez.
CE

DESMOPOL

EGYKOMPONENSŰ, TRANSZPARENS, ALIFÁS POLIURETÁN VÍZZÁRÓ MEMBRÁN
A DESMOPOL T egykomponensű, nagy szilárdságú, áttetsző poliuretán gyanta, mely alkalmazásával folyamatos, illesztésmentes, tökéletesen vízzáró réteget alkot. Alkalmazható ecsettel, hengerrel. Tökéletes választás meglévő burkolt kerámia felületeknél, mint pl. erkélyek vízszigeteléséhez.

tecnofloor

Kétkomponensű, aromás, vízbázisú, önterülő epoxy padlóbevonat
Pigmentált folyadék, mely közepes kémiai és mechanikai ellenállású bevonatot képez. Ipari padlóbevonatokon és úttestek esetében alkalmazható fedőbevonat. Rendelkezik az EN-1186-1:2002, EN-1186-3:2002, EN-1186-14:2003 szabványok, valamint a szerkezeti beton védelme EN 1504-2:2005 szabvány szerinti minősítésekkel.
CE no migration ethanol product