Professzionális megoldás

Professzionális megoldás, egszerűen alkalmazható bevonatok használatával! Kivitelezésük nem igényel drága technológiát, nincs szükség a több tíz milliós gépekre. Az eredmény tökéletes vízszigetelés, 25 év szavatosság!

Professzionális megoldás

Professzionális megoldás, egszerűen alkalmazható bevonatok használatával! Kivitelezésük nem igényel drága technológiát, nincs szükség a több tíz milliós gépekre. Az eredmény tökéletes vízszigetelés, 25 év szavatosság!

Könnyű alkalmazás

Minden felületre

Nagyon hosszú élettartam

Új építés és felújítás

DESMOPOL

A DESMOPOL termékcsalád speciális vízszigetelő rendszer, tulajdonságait tekintve kiváló választás minden felülethez, legyen az új építés, felújítás, magán ház, vagy ipari létesítmény.A DESMOPOL egy teljesen vízzáró és folytonos membrán, illesztés és átfedés nélkül, amely 100%-ban tapad a felülethez.

LAPOS TETŐK ÉS TERASZOK VÍZSZIGETELÉSE

Teljesen vízhatlan 100% vízállóság
ETA / BBA tanusítvány 25 évre
Gyökérálló
Átfedés és illesztés mentes
Alkalmazkodik bármilyen alakhoz vagy geometriához
Teljes tapadás
Gyalogos forgalomra alkalmas
Nem csak vízszintes felületen alkalmazható
Rendkívül ellenáll a magas hőmérsékleteknek
Időjárásálló

TECNOCOAT P-2049

Tecnofoam G-2008 I
8 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ INJEKTÁLÓ POLIURETÁN HAB 
Injektálható poliuretán hab, mely kíváló hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezik. Alkalmazása speciális szóróberendezéssel (TC-2049) történik, habosító anyag a víz. Hőszigetelési tulajdonságait megtartja, páraáteresztő, kíváló hőszigetelő és hangszigetelő anyag (0,035 W/mK)
   

TECNOCOAT P-2049

35 Kg/m3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB
A zártcellás szórt poliuretán habok kíváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek (hővezetési tényező:0,030 W/mK).A zárt cellás poliuretán habok párazáró tulajdonságokkal rendelkeznek, kíváló vízszigetelő anyagok.Használható szinte minden felületen, ahol lényeges a párazáró tulajdonság és kíváló hőszigetelés.(födémek,lapostetők,beton, stb)
  

Setipol

Egykomponensű alifás akril vízszigetelő anyag
Elasztikus vízszigetelő anyag, mely tökéletesen fed és felveszi a felület alakját, illesztésektől és hézagoktól mentes bevonatot képez.
CE

tecnofloor

tecnotop-1C.jpg
EGY KOMPONENSŰ, SZÍNEZETT, ALIFÁS GYANTA, UV-VÉDELEM
A TECNOTOP 1C egykomponensű alifás gyanta, mely a díszítéshez és a padlóburkolat védelmére lett kifejlesztve, selyem fényű és rugalmas, folyamatos bevonatot alkot, kiváló tapadással és mechanikai tulajdonságokkal, kitűnő kopásállósággal és mechanikai ellenállóképességgel, amely ellenáll az időjárásnak szélsőséges hőmérsékletek és UV-nak.
CE

TECNOCOAT P-2049

tecnofoam-g2035hfo.jpg
35 KG/M3 SŰRŰSÉGŰ ZÁRT CELLÁS POLIURETÁN HAB, HFO reagens
Közepes sűrűségű zárt cellás szórt poliuretán hab a termékpalettán.Keménységének és zártcellás tulajdonságainak köszönhetően ideális tetőterek, könnyűszerkezetes épületek falainak illetve födémek kitöltésére, de akár pincefalak külső víz és hőszigetelésére és aljzatbetonra is alkalmas (hővezetési tényező: 0,022 W/mK).
 

TECNOCOAT P-2049

100% -os tisztaságú poliuretán membrán, tökéletes vízszigetelő bevonat (> 600%-os nyúlási tulajdonsággal)